Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

O Vampire 2 δείχνει τα δόντια του. Ξανά!

Όλοι προφανώς μέχρι τώρα έχετε ακούσει για τον περίφημο επιταχυντή Vampire 2 για Amiga 600, που κάνει οποιαδήποτε άλλη accelerated Amiga να τρέχει να κρυφτεί στη γωνιά της, κυριευμένη από ντροπή!

O Vampire 2 εκτός από ταχύτατος είναι και ιδιαίτερα φθηνός, ενώ προσφέρει επίσης πρόσβαση σε SD κάρτες, εξομοίωση AGA chipset και RTG καρτών γραφικών και πολλά-πολλά ακόμη. "Πολύ καλό για να είναι αληθινό", θα πείτε και, πιστέψτε με, δεν απέχετε και πολύ απ' την πραγματικότητα: ο kipper2k (ο μόνος άνθρωπος απ' τον οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε τον accelerator) δεν θα απαντήσει στα emails σας, ακόμα κι αν είστε... η Βασίλισσα της Αγγλίας! Έχουν ακουστεί κάτι ιστορίες ότι αν δοκιμάζουμε να τον βομβαρδίζουμε με emails κάθε βράδυ από τα μεσάνυχτα μέχρι τη μία το πρωί υπάρχουν κάποιες απειροελάχιστες πιθανότητες να μας απαντήσει - γιατί προφανώς, αν δεν δει τα emails του εκείνη την ώρα αυτά με κάποιο μαγικό τρόπο εξαφανίζονται! Ίσως επίσης να βοηθούσαν 1-2 αρμαθιές σκόρδα, το κοκαλάκι της νυχτερίδας και το σταύρωμα των δακτύλων όταν προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του, ποιος ξέρει...

Ας επιστρέψουμε όμως στην πραγματικότητα, όπου, προς το παρόν, η αγορά ενός Vampire 2 αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός! Πώς μπορούμε να δούμε τις δυνατότητες του θαυμάσιου αυτού accelerator; Μα φυσικά, από videos όπως αυτό που ακολουθεί, όπου η (κάποτε) ταπεινή Amiga 600 τρέχει το Photoshop 4.0 του Mac μέσω εξομοίωσης (Fusion) σε ταχύτητες που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τις πραγματικές!

Ιδού:


Ένα ακόμα ενδιαφέρον video μας δείχνει μια Amiga 600 με Vampire 2  να τρέχει το Simon the Sorcerer 2, ένα παιχνίδι που μέχρι πρότεινος μπορούσαν να χαρούν μονάχα οι κάτοχοι μηχανημάτων με AGA ή κάρτες γραφικών. Ε, ξέρετε... "last year"!


(Πηγή: Old School Game Blog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.