Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

30 years Amstrad Megademo

Στο ReSeT party, που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, είδε το φως της μέρας ένα νέο megademo, ονομαζόμενο 30 years Amstrad Megademo με αφορμή - ναι, το μαντέψατε - την 30ετία από την κυκλοφορία του (ίσως πιο συμφέροντος στην ιστορία, από οικονομική άποψη) πασίγνωστου home computer της εταιρίας του Alan Sugar.

Έστω και μια μικρή καθυστέρηση (αφού τα 30 χρόνια συμπληρώθηκαν πέρυσι) είναι πλέον διαθέσιμη σε όποιον ενδιαφέρεται αυτή η χορταστική και συλλογική προσπάθεια των Amstrad demosceners, που ξεχωρίζει για τα καλά γραφικά και τη μουσική της, την μεγάλη διάρκεια και ποικιλία, την εξαιρετική αισθητική και, δυστυχώς, την αλληλεπίδραση με το χρήστη (ναι, ανήκω στην παλιά σχολή που θέλει το demo να το τρέχεις και από κει και πέρα μόνο να το κοιτάς, χωρίς να αναμένεται πάτημα κουμπιών, κίνηση του joystick κλπ. Τέλος πάντων...).

Μπορείτε να απολαύσετε το 30 years Amstrad Megademo από το βίντεο που παραθέτω ή, αν θέλετε πιο "αληθινή" εμπειρία, κατεβάστε το από εδώ και μεταφέρτε το στον Amstrad σας! (Πηγή: Indie Retro News).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.