Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

10.000 προβολές

Ναι, είναι γεγονός: έστω και με τον "ιδιαίτερο" μετρητή του blogger, το παρόν blog ξεπέρασε τις 10.000 προβολές!


Δεν πρόκειται για κάποιο ασύλληπτο νούμερο ή κάτι τέτοιο, αλλά για ένα blog που ξεκίνησα δειλά-δειλά στις 13 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους και το οποίο δεν ενημερώνω πλέον σε καθημερινή βάση λόγω φόρτου εργασίας και λοιπών υποχρεώσεων, θεωρώ ότι είναι ικανοποιητικότατο. Στην ουσία το Dony's (not only) New Stuff For Old Computers είναι ο δικτυακός χώρος στον οποίο δημοσιεύω ό,τι δεν ήταν δυνατό να χωρέσει στις φιλόξενες σελίδες του Retro Planet και οτιδήποτε βρίσκει πιο γόνιμο έδαφος σε ηλεκτρονική μορφή παρά σε έντυπη, όπως για παράδειγμα οι οδηγοί χρήσης (η σειρά "Για Άσχετους") παλαιότερων υπολογιστών.

Επειδή πιστεύω πως οτιδήποτε χρήσιμο και άξιο λόγου έχει ένα μαγικό τρόπο να χάνεται μέσα στη χαώδη δομή ενός forum μέσα σε ένα πλήθος από άσχετα posts (όσο καλή διάθεση και οργάνωση κι αν υπάρχει), η επιλογή του blog ήταν μονόδρομος και, με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα την ευκολία χρήσης του Blogger, που καθιστά τη δημιουργία μίας ανάρτησης με δεκάδες εικόνες και videos τίποτα περισσότερο από παιχνιδιάκι!

Ελπίζω να είμαστε όλοι καλά και να συνεχίσω κι εγώ με το ίδιο κέφι και μεράκι να ενημερώνω το Dony's (not only) New Stuff For Old Computers κι εσείς να με διαβάζετε!

Σας ευχαριστώ!

2 σχόλια:

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.