Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Football Fever για Amiga CD32

Όχι, δεν μας φτάνει το Euro - άλλωστε, τι θα κάνουμε τις ώρες που δεν έχει αγώνες;

Η παραπάνω σκέψη μάλλον πέρασε από το μυαλό του Amigajay, οπότε και αποφάσισε να σηκώσει τα μανίκια και να φτιάξει την απόλυτη συλλογή ποδοσφαιρικών παιχνιδιών για το Amiga CD32. Κι έτσι γεννήθηκε το Football Fever!


To Football Fever βάζει πλέον τέλος σε διλλήματα του τύπου "Kick Off ή Sensible Soccer;" καθώς, πολύ απλά, περιλαμβάνει και τα δύο. Και άλλα 9 ακόμα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, έτσι, για να είμαστε σίγουροι ότι θα καλύψει όλα τα γούστα! Αναλυτικά, τα παιχνίδια που απαρτίζουν το Football Fever είναι τα: Empire Soccer '94 (Empire), Goal! (Virgin), Kick Off 2 (Anco), Total Football (Domark), Sierra Soccer (Sierra), Manchester United Europe (Krisalis), Sensible World Of Soccer 96/97 (Renegade), Wembley International Soccer (Audiogenic), FIFA International Soccer (EA), Manchester United Premier League Champions (Krisalis) και Football Glory (Black Legend). Ουφ!

Μην το κουράζουμε: κατεβάστε το Football Fever από εδώ. (Πηγή: Indie Retro News)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.