Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Walker για CD32

Ναι, αμέ, καλά, τι νομίζατε; Ότι επειδή εγώ (και καλά) τεμπελιάζω και δεν ανεβάζω θέματα καθώς έχω πήξει στη δουλειά ο Earok θα καθόταν στα αυγά του; Αμ δε! Νέα κυκλοφορία για το Amiga CD32 λοιπόν, και αυτή τη φορά είναι το Walker της Psygnosis.


Το Walker ήταν ένα πρωτότυπο arcade παιχνίδι στο οποίο ο παίκτης ήλεγχε ένα... walker (ναι, δεν έχω ιδέα πώς θα μπορούσε να μεταφραστεί στα ελληνικά - το "περιπατητής" είναι άθλιο!) και το χρησιμοποιούσε για να αντιμετωπίσει τις εχθρικές δυνάμεις σε διάφορες χρονικές περιόδους (1944, 1993, 2019 και πάει λέγοντας) καθώς, αν έχεις walker καλό είναι να μεταφέρεται και στο χρόνο, έτσι δεν είναι; (κανείς δεν θέλει μισές δουλειές!). Μάλιστα μπορούσαν να παίξουν και δύο παίκτες ταυτόχρονα, με τον πρώτο να ελέγχει το walker και τον δεύτερο να έχει το ρόλο πολυβολητή, χρησιμοποιώντας το mouse. Το Walker κυκλοφόρησε το 1993, είχε τα κλασικά στάνταρ της Psygnosis (εξαιρετική παρουσίαση, "ιδιαίτερο" gameplay) αλλά δεν έτυχε ποτέ μεταφοράς στο CD32. Ποτέ μέχρι τώρα, δηλαδή!


Η έκδοση του Earok δίνει τη δυνατότητα ελέγχου του Walker μέσω του χειριστηρίου του CD32 (εάν δεν διαθέτετε joystick και ποντίκι), έχει - φυσικά - trainer και, αν θέλουμε, μας επιτρέπει να "πηδήξουμε" και κάποια πίστα. Άντε λοιπόν, τι περιμένετε; Καλό μήνα να έχετε, καλό καλοκαίρι και το Walker, που μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. (Πηγή: Indie Retro News)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.