Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Αυτό το τρόπαιο ποιος θα το κατακτήσει;

Πιθανότατα θυμάστε το Sensible Days, τον πλέον σύγχρονο εν Ελλάδι διαγωνισμό Sensible World Of Soccer που έλαβε χώρα στα πλαίσια του 5ου Amicamp την 11η Δεκεμβρίου του 2016 και είχε καλυφθεί εκτενώς από το παρόν ιστολόγιο εδώ και εδώ.

Όπως και πέρυσι (ΟΚ, και κάτι παραπάνω) έτσι και φέτος, την 2η ημέρα του 6ου Amicamp που θα διοργανωθεί στον χώρο του Found.ation τις 27 & 28 Ιανουαρίου (ούτε 10 ημέρες δεν έμειναν), θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα τουρνουά SWOS, το Sensible Days 2018, και όσοι δεν το γνωρίζατε και ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Επειδή όμως καμία διοργάνωση δεν έχει νόημα χωρίς τα κατάλληλα έπαθλα, οι διοργανωτές αποφάσισαν φέτος να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους. Έτσι λοιπόν, όποιος συμμετάσχει στο τουρνουά θα τσεπώσει αυτό το ωραίο αναμνηστικό μπρελοκάκι (ακόμα κι αν τερματίσει μονάχα με ήττες):


Φυσικά, όλα τα λεφτά είναι το βαρύτιμο έπαθλο που περιμένει τον νικητή (ποντάρω ήδη τα χρήματά μου στο back to back του περυσινού θριαμβευτή Στέφανου Καρούσου). Θαυμάστε:


Αν λοιπόν όλα τα παραπάνω σας "έψησαν" δηλώστε συμμετοχή ή απλά ελάτε στο 6ο Amicamp να παρακολουθήσετε τις συγκλονιστικές αναμετρήσεις την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018.

Don't say we didn't warn you!

2 σχόλια:

  1. Έλα τώρα... Τι θα πει ποιος θα το πάρει;
    Καλύτερα να θεσμοθετηθεί ένα τρόπαιο για τον δεύτερο, γιατί για τον πρώτο το έχει ήδη "καβατζώσει" ο γνωστός άγνωστος που το nickname του παραπέμπει σε... χαλαρό αμιγκόβιο!
    Εκτός αν το στήσει βέβαια,για να έχει λίγο ενδιαφέρον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!

      Δεν ξέρω, πάντως αν βγάλουν έπαθλο για τον τελευταίο παίζω με πολύ καλές πιθανότητες! :D

      Διαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.