Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Blast From The Past demo για την Amiga 500

Δηλαδή, αν εσείς ακούγατε το όνομα "Lemon & The Deadliners" περί τίνος θα νομίζατε ότι πρόκειται; Demo group ή Rock n' Roll μπάντα; Φυσικά το δεύτερο, καθώς μας φέρνει στο μυαλό κλασικά groups όπως οι Dion & The Belmonts, Bill Haley & The Comets, Derek & The Dominos και άλλα συγκροτήματα των swinging fifties (και μεταγενέστερα). Μόνο που, στην περίπτωσή μας, έχουμε τελικά να κάνουμε με demo group - και μάλιστα ένα group το οποίο, προς τέρψη δική μου και των ομοϊδεατών μου, επιμένει να δημιουργεί σε Amiga 500, αφήνοντας στην άκρη τις "εύκολες" λύσεις του AGA και των accelerators.

Θα μιλήσουμε λοιπόν τώρα για την ολοκαίνουρια δημιουργία των Lemon & The Deadliners, που ακούει στο όνομα "Blast From The Past" και τρέχει σε απλές και απέριττες (καλά, άλλα λέγαμε στα 80s!) Amiga 500. Το Blast From The Past παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Revision 2017 (το Πάσχα, με λίγα λόγια) όπου και κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία των Amiga demos.


Πρόκειται για ένα demo το οποίο έρχεται σε μία μόλις δισκέτα και, χωρίς να θέτει νέα μέτρα και σταθμά σε καμία απολύτως κατηγορία, είναι φρέσκο, ευχάριστο, και άρτιο αισθητικά. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Σας συνιστώ να το κάνετε, καθώς είναι μια πραγματικά αξιόλογη παραγωγή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.