Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Press Play on Pad για CD32

Καλά, είναι αστείο μερικές φορές το πώς η ζωή φαίνεται να το βάζει σκοπό να σε διαψεύσει: μόλις χθες το απόγευμα υποστήριζα σε έναν φίλο που με ρώτησε, ότι η αγορά ενός Amiga CD32 δεν προσφέρει τίποτα, πέραν του να χάσεις ένα σεβαστό ποσό χρημάτων (καθώς ο φίλος μου έχει ήδη στην κατοχή του Amiga 1200 με WHDload installation κλπ). Και σήμερα, ανακαλύπτω την κυκλοφορία του Press Play on Pad! Damn!


Το Press Play on  Pad είναι το - ας το πούμε - Χριστουγεννιάτικο δώρο των Earok και Cobe στην Amiga community και, πιο συγκεκριμένα, στους κατόχους Amiga CD32. Είναι μία ακόμα αξιολογότατη συλλογή - ναι, απ' αυτές που δημιούργησαν και κυκλοφόρησαν κατά δεκάδες οι Amigajay και Earok - για την κονσόλα της Commodore με την τραγική κατάληξη όμως, αυτή τη φορά το αντικείμενο δεν είναι παιχνίδια, αλλά demos! Ναι, καλά διαβάσατε, όλοι γνωρίζουμε ότι για την πλατφόρμα της Amiga έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία 30 χρόνια εκατοντάδες (καλύτερα χιλιάδες) εκπληκτικές παραγωγές από τους demosceners, και το Press Play on Pad είναι μια συλλογή με μερικές από τις καλύτερες εξ αυτών, καθώς περιλαμβάνει τα:
 1. nexus-7
 2. love
 3. friday at eight 3
 4. achallamahalla
 5. among the living
 6. arte
 7. extension 
 8. quite unusual
 9. interference 
 10. fullmoon
 11. cream
 12. despair
 13. state of the art
 14. futuristic mind
 15. hardday
 16. kid
 17. desert dream
 18. pee wee
 19. real 
 20. breath of the muse
 21. hardwired
 22. lech 
 23. gevalia 
 24. the prey
 25. wit premium
 26. enigma
 27. dove
 28. bosnisk metall 
 29. jammin'
 30. syndrome
 31. in a world of ascii
 32. panta rhei

Το ωραίο μάλιστα είναι ότι πέραν της δυνατότητας να παρακολουθήσουμε όποιο demo επιθυμούμε, το Press Play οn Pad  μπορεί να παίξει μόνο του όλα τα demos με τυχαία σειρά, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό το απόλυτο showroom για την πλατφόρμα της Amiga και τις δυνατότητές της! Μπορείτε να κατεβάσετε το Press Play on Pad από εδώ. (Πηγή: Indie Retro News).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.