Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

The Spectrum Show Christmas Special!

First things first, που λένε κι οι φίλοι μας οι Μαλτέζοι. Εύχομαι Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας, και κυρίως εύχομαι να είστε υγιείς και να περάσετε μια χαλαρωτική και ζεστή εορταστική περίοδο με τους αγαπημένους σας. Στο ψητό τώρα, τι καλύτερο από το να ξυπνάς το πρωί των Χριστουγέννων για να διαπιστώσεις ότι ο Paul Jenkinson έχει ετοιμάσει για σένα και όλους τους Spectrum lovers ένα Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του The Spectrum Show;

Φτιάχνεις τον καυτό καφέ σου, αράζεις μπροστά στο PC και παρακολουθείς το νέο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς, που πραγματεύεται - τι άλλο; - Χριστουγεννιάτικα video games, Χριστουγεννιάτικα type ins καθώς και ένα Top 10 παιχνιδιών που έφτασαν μέχρι κάποιο (προχωρημένο) σημείο του development αλλά τελικά δεν κυκλοφόρησαν ποτέ!


Δεν θα σας κουράσω περισσότερο, Καλά Χριστούγεννα σε όλους και Καλά Χριστούγεννα κι ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον Paul Jenkinson που δεν μας ξέχασε ούτε κι αυτές τις γιορτινές μέρες. Κι όπως μας παροτρύνει και ο ίδιος, "drink lots of beer and I'll see you all next year"! Your wish is my command, dear sir!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.