Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Press Play on Pad για CD32

Καλά, είναι αστείο μερικές φορές το πώς η ζωή φαίνεται να το βάζει σκοπό να σε διαψεύσει: μόλις χθες το απόγευμα υποστήριζα σε έναν φίλο που με ρώτησε, ότι η αγορά ενός Amiga CD32 δεν προσφέρει τίποτα, πέραν του να χάσεις ένα σεβαστό ποσό χρημάτων (καθώς ο φίλος μου έχει ήδη στην κατοχή του Amiga 1200 με WHDload installation κλπ). Και σήμερα, ανακαλύπτω την κυκλοφορία του Press Play on Pad! Damn!


Το Press Play on  Pad είναι το - ας το πούμε - Χριστουγεννιάτικο δώρο των Earok και Cobe στην Amiga community και, πιο συγκεκριμένα, στους κατόχους Amiga CD32. Είναι μία ακόμα αξιολογότατη συλλογή - ναι, απ' αυτές που δημιούργησαν και κυκλοφόρησαν κατά δεκάδες οι Amigajay και Earok - για την κονσόλα της Commodore με την τραγική κατάληξη όμως, αυτή τη φορά το αντικείμενο δεν είναι παιχνίδια, αλλά demos! Ναι, καλά διαβάσατε, όλοι γνωρίζουμε ότι για την πλατφόρμα της Amiga έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία 30 χρόνια εκατοντάδες (καλύτερα χιλιάδες) εκπληκτικές παραγωγές από τους demosceners, και το Press Play on Pad είναι μια συλλογή με μερικές από τις καλύτερες εξ αυτών, καθώς περιλαμβάνει τα:
  1. nexus-7
  2. love
  3. friday at eight 3
  4. achallamahalla
  5. among the living
  6. arte
  7. extension 
  8. quite unusual
  9. interference 
  10. fullmoon
  11. cream
  12. despair
  13. state of the art
  14. futuristic mind
  15. hardday
  16. kid
  17. desert dream
  18. pee wee
  19. real 
  20. breath of the muse
  21. hardwired
  22. lech 
  23. gevalia 
  24. the prey
  25. wit premium
  26. enigma
  27. dove
  28. bosnisk metall 
  29. jammin'
  30. syndrome
  31. in a world of ascii
  32. panta rhei

Το ωραίο μάλιστα είναι ότι πέραν της δυνατότητας να παρακολουθήσουμε όποιο demo επιθυμούμε, το Press Play οn Pad  μπορεί να παίξει μόνο του όλα τα demos με τυχαία σειρά, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό το απόλυτο showroom για την πλατφόρμα της Amiga και τις δυνατότητές της! Μπορείτε να κατεβάσετε το Press Play on Pad από εδώ. (Πηγή: Indie Retro News).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.