Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

The Spectrum Show επεισόδιο 101

Δεν πέρασε στ' αλήθεια και τόσος πολύς καιρός από την κυκλοφορία του 100ου επεισοδίου του The Spectrum Show και το κλείσιμο του 10ου κύκλου της σειράς βίντεο του Paul Jenkinson με βασικό αντικείμενο θεματολογίας τον πλέον επιτυχημένο Ευρωπαϊκό υπολογιστή των 80s. Ευτυχώς ο Paul είχε καταστήσει σαφές ότι το The Spectrum Show θα συνεχίσει και μετά το 100ο επεισόδιο, και πλέον έχουμε και τις... χειροπιαστές αποδείξεις!

Και αυτές οι χειροπιαστές αποδείξεις δεν είναι τίποτα περισσότερο από το απολύτως αναμενόμενο, την κυκλοφορία δηλαδή του 101ου επεισοδίου του The Spectrum Show την προτελευταία μέρα του Γενάρη.

Το νέο επεισόδιο της σειράς δεν είναι μονάχα χορταστικό σε διάρκεια (περίπου 34 λεπτά), αλλά είναι και εξόχως ενδιαφέρον ως θεματολογία, αφού ο Paul καταπιάνεται τόσο με hardware όσο και με software και, το καλύτερο όλων, πλέον έχει και ZX Spectrum Next game review section στο βίντεό του, κάτι που ελπίζουμε να μας κάνει να ασχοληθούμε επιτέλους με τους Next που αγοράσαμε και επί ένα χρόνο τώρα απλά τους καμαρώνουμε!

Απολαύστε και εσείς την νέα δουλειά του Paul στο παρακάτω βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.