Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

The Spectrum Show επεισόδιο 65

Μπήκαμε για τα καλά στον Οκτώβριο πλέον, η αφόρητη ζέστη άρχισε κάπως να υποχωρεί, η καθημερινότητα στην μεγαλούπολη είναι μίζερη ως συνήθως - για την πλειοψηφία, τουλάχιστον -, όσοι περνούσαν την ώρα τους στο amigaplanet πλέον μεταφέρθηκαν στο AmigaComet και η ζωή συνεχίζεται χωρίς εκπλήξεις. Κι όμως, σαν κάτι να λείπει...

Ναι, αυτό είναι: το The Spectrum Show! Η αγαπημένη σειρά videos του Paul Jenkinson που εσχάτως είχε μπει στον 7ο κύκλο της (μόνο θαυμασμός για την συνέπεια του δημιουργού της) δεν είχε δώσει σημεία ζωής τον τελευταίο καιρό. Ή, τουλάχιστον, έτσι νόμιζα εγώ, καθώς εσχάτως διαπίστωσα ότι μου "διέφυγαν" κάποια επεισόδια με αποτέλεσμα να μην ενημερωθείτε και εσείς με τη σειρά σας.

Αυτή τη φορά όμως το email από το youtube έφτασε στην ώρα του και μου έφερε τα χαρμόσυνα νέα: ο Paul είναι εδώ, το ίδιο και το The Spectrum Show με το 65ο του επεισόδιο! Στο νέο αυτό video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα νέα και το TOP-5 από τον Μάρτιο του 1988, ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα για τη δημιουργία floppy disks 3,5" για τον ZX Spectrum +3 με τη χρήση USB floppy disk drive, κουβεντούλα του Paul με τον Geoff Neil για τις retro εκθέσεις/μαζώξεις/διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα στη Μεγάλη Βρετανία, παρουσίαση κάποιων type-ins της εποχής (τα "listings" που λέγαμε εμείς στα... Ελληνικά) και, φυσικά, game reviews. Αυτή τη φορά παρουσιάζονται τα Bionic Ninja, Ad Astra, Squares και Ground Attack. Νομίζω ότι μόλις βρήκατε πώς θα περάσετε το μεσημεριανό σας διάλειμμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.