Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Bundle λουκούμι!

Τι κι αν στα πλαίσια της Black Friday όλοι (καλά, λέμε τώρα...) βρέθηκαν με καινούρια 60άρα τηλεόραση, XBOX One S και iPhone 7; Εμείς οι retro lovers που ξέρουμε ότι τα 8bits είναι αρκετά για οποιαδήποτε χρήση βιώνουμε τη δική μας Black Friday καθισμένοι αναπαυτικά στον καναπέ μας με το laptop μας να μας τσουρουφλίζει τα μπούτια (!) καθώς παραγγέλνουμε - έναντι μόνο 1,99 δολαρίων παρακαλώ! - το bundle (πακέτο, για τους αλλοδαπούς!) λουκούμι που ονομάζεται RETURN strikes back!

Το εν λόγω πακέτο περιλαμβάνει τα παρακάτω παιχνίδια για Commodore 64 (όλα έρχονται μαζί με τους αντίστοιχους emulators για να τα τρέξετε και στο PC σας αν θέλετε):


Όσοι δεν είστε άσχετοι με το αντικείμενο ξέρετε πολύ καλά ότι οι παραπάνω τίτλοι είναι σύγχρονοι και πολύ "δυνατοί" - κάποιοι απ' αυτούς commercial - οπότε, στα 1,99 δολάρια που κοστίζει όλο το bundle μάλλον δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην το αποκτήσετε!


Α, ναι, και ξέχασα να σας πω ότι στο πακέτο περιλαμβάνονται, εκτός από τα παιχνίδια, πολλά mp3's από C64 tunes καθώς και μερικά wallpapers με κεντρικό θέμα την Amiga. Μπορείτε να το αποκτήσετε από εδώ αλλά βιαστείτε, καθώς μένουν 3 μέρες και κάτι ώρες ακόμα, καθώς μετά το πέρας του χρονικού αυτού διαστήματος η προσφορά δεν θα ισχύει πλέον. (Πηγή: Indie Retro News).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.