Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

5ο Amicamp στις 10 και 11 Δεκεμβρίου

Είναι μια εκδήλωση που αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή με αγάπη από τους εν Αθήναις παλιούς (κυρίως) και νέους χρήστες Amiga. Είναι μια συνεύρεση στην οποία κυριαρχεί το κέφι και το άνετο και φιλικό περιβάλλον. Είναι μια μάζωξη σε έναν εξαιρετικό χώρο, μοναδικό θα τον χαρακτήριζα στο είδος του (αναφέρομαι φυσικά στο Found.ation). Είναι, τέλος, μια ευκαιρία να δείτε ό,τι καινούριο κυκλοφορεί στον τομέα των Amiga next gen μηχανημάτων αλλά και εφαρμογών, χωρίς φυσικά να ξεχνάμε τις αγαπημένες μας classic Amigas που πρόκειται - και φέτος - να δώσουν βροντερό παρόν. Είναι, τέλος, η ευκαιρία σας να διεκδικήσετε το κύπελο στο Sensible World Of Soccer 2016/2017, καθώς την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου θα λάβει χώρα το πρωτάθλημα SWOS (μετά από ένας Θεός ξέρει πόσα χρόνια!).


Χωρίς πολλά-πολλά λόγια ακόμα, σας παραθέτω το επίσημο δελτίο τύπου καθώς και την αφίσα του 5ου Amicamp. Αν μένετε στην Αθήνα αφήστε όλοι τους καναπέδες, τα στρώματα, τα κρεβάτια και τις ντιβανοκασέλες κι ελάτε στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2016 στο 5ο Amicamp: εμείς θα είμαστε εκεί, το Retro Planet θα είναι εκεί και όλος ο καλός κόσμος της ελληνικής σκηνής της Amiga θα είναι εκεί. Σας περιμένουμε!

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.