Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Ruthless: The Story Of Alan Sugar

Εντάξει, για να είμαστε απολύτως ακριβείς ο πλήρης τίτλος είναι: "Ruthless: The Story of Amstrad and Alan Sugar in the 80's and 90's" και πρόκειται για ένα ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ του Kim Justice, που μας έχει χαρίσει πολλά αξιόλογα και ενδιαφέροντα videos από το κανάλι του στο Youtube. Όπως μπορείτε να καταλάβετε και από τον τίτλο, ο Kim δεν είναι αυτό που θα λέγαμε "μεγάλος fan" του Alan Sugar ή της Amstrad, αλλά αυτό το γεγονός κάνει το video ακόμα πιο ενδιαφέρον! Κι εκεί που αναρωτιόσασταν τι θα βλέπετε τρώγοντας το μεσημεριανό σας, ε; Άντε, "ζάχαρη" θα την βγάλετε!


2 σχόλια:

  1. Χαχα! Εγώ φίλε ξέρω πάντως ότι την εποχή που η Commodore δεν σου έδινε ούτε drive ούτε monitor η Amstrad σου τα έδινε μαζί και η Sinclair δεν σου έδινε... ούτε καν τις υποδοχές για να τα συνδέσεις!

    Από την άλλη βέβαια συνεχίζει να μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ο Sugar όντας... ο εαυτός του (!) κατάφερε να κυκλοφορήσει υπολογιστές με καλή ποιότητα κατασκευής, 80στηλες οθόνες και εξαιρετική BASIC. Τι να πω, μπράβο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.