Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Mr. Nutz για Amiga CD32

Ο Amigajay συνεχίζει να είναι πιο παραγωγικός από... τον μισό Ελληνικό δημόσιο τομέα (!) και μας προσφέρει ένα νέο unofficial port για το Amiga CD32. Αυτή τη φορά, είναι το Mr. Nutz από την Ocean.


To Mr. Nutz κυκλοφόρησε στη δύση της εποχής της Amiga, το 1994, και, σε αντίθεση με τις επιταγές των καιρών, έτρεχε και στις "ταπεινές" OCS/ECS Amigas, μην ακολουθώντας την - εύκολη, αλλά και αδικαιολόγητη κατ' εμέ - πεπατημένη του AGA chipset. Και γιατί, άλλωστε, αφού το Mr. Nutz είναι ένα πραγματικό showcase των δυνατοτήτων που είχε αυτό το hardware του 1985 (!) - αρκεί να έπεφτε στα κατάλληλα χέρια. Σε μια εποχή που "έσπαγαν ταμεία" παιχνίδια όπως τα Sonic the Hedgehog και Superfrog, το Mr. Nutz ήρθε να δείξει ότι η Amiga 500 "το είχε" στο θέμα των ταχύτατων platformers με parallax scrolling και πανέμορφα, πολύχρωμα γραφικά.


Η μεταφορά του Amigajay στο CD32 είναι φυσικά πλήρως συμβατή με το gamepad του μηχανήματος και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ. Προσοχή όμως, το download θα είναι διαθέσιμο μόνο μέχρι το τέλος του Απριλίου, οπότε καλά θα κάνετε να βιαστείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.