Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Μάθετε Assembly στην Amiga!

Ναι, είναι γεγονός: πάντα θαυμάζατε τους ανθρώπους πίσω απ' τη μηχανή, αυτούς που με κάποιον μαγικό για εσάς τρόπο έγραφαν "σεντόνια" ακαταλαβίστικων εντολών κατευθύνοντας με μαεστρία την Amiga σας στο πιο μαγικό πράγμα, που δεν ήταν άλλο από το να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες!


Ποιος θα το περίμενε λοιπόν ότι θα φτάναμε στο σημείο να μας πάρει απ' το χεράκι και να μας δείξει βήμα-βήμα μερικά απ' τα μυστικά της γλώσσας Assembly στην Amiga ένα απ' τα πιο ελκεκτά μέλη της demoscene, o Photon των (γνωστών και μη εξαιρεταίων) Scoopex; Φυσικά κανείς, αλλά, ευτυχώς, είναι κάποιες φορές που η πραγματικότητα μας διαψεύδει και μας εκπλήσσει ευχάριστα - και αυτή είναι μία απ' αυτές!


Παρακολουθήστε λοιπόν τα μαθήματα Assembly στο κανάλι των Scoopex στο Youtube και διαβάστε περισσότερες πληροφορίες και κατεβάστε το απαραίτητο software από τη σελίδα που φτιάχτηκε ειδικά γι' αυτόν το σκοπό! Όχι, παίζουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.