Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

The Spectrum Show επεισόδιο 111

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Φτάσαμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου και λίαν συντόμως θα μπούμε και στον τελευταίο μήνα του 2021. Πότε άρχισε η χρονιά, για πότε τέλειωσε... Time flies - αυτό είναι το μόνο βέβαιο.

Και, φυσικά, καθώς οι ώρες, οι μέρες και οι εβδομάδες έρχονται και φεύγουν προτού προλάβουμε καν να το συνειδητοποιήσουμε, ένας κύριος στην άλλη άκρη της Ευρώπης συνεχίζει να φτιάχνει συστηματικά αυτό που κάνει καλύτερα απ' όλους: φυσικά αναφέρομαι στον Paul Jenkinson και στο εξαιρετικό The Spectrum Show. Φτάσαμε μάλιστα στο σημείο εσχάτως για κάθε 2 αναρτήσεις μου στο blog να φτιάχνει ένα επεισόδιο του show του ο Paul: αυτό λέει από αρκετά έως πολλά για την παραγωγικότητα και των δυο μας!

Στο νέο επεισόδιο του The Spectrum Show υπάρχει πολύ και εξόχως ενδιαφέρον υλικό για τους φίλους του Spectrum: από το +D disk interface (και το drive) της MGT, στα Super Cycle και Hunchback II και από το Sir Lancelot της Melbourne House στο υπέροχο Manic Miner The Lost Levels. Αρκετό υλικό για να μας (σας) γεμίσει ιδανικά ένα Spectrumικό μισάωρο με τον τρόπο που μονάχα ο Paul γνωρίζει - τι λέτε κι εσείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.