Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

The Spectrum Show επεισόδιο 103 και ένα special περιοδικό!

Αυτά είναι! Νέο, ολόφρεσκο επεισόδιο του The Spectrum Show για τους fans των ZX Spectrum και ZX Spectrum Next από τον Paul Jenkinson. Ε, και ξέρετε πώς πάει η δουλειά: όταν έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που είναι τόσα χρόνια συνεπής και αξιόπιστος χαρίζοντάς μας περιοδικά, παιχνίδια και πάμπολλα videos, όταν ξέρεις ότι το The Spectrum Show απαριθμεί ήδη 102 επεισόδια, ε, ναι, βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά που λέμε ότι θα κυκλοφορήσει και το 103ο.

Όπερ και εγένετο. Το Σάββατο που μας πέρασε ο Paul ανέβασε στο YouTube το 103ο επεισόδιο της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας σειράς του, αλλά δεν έκανε μονάχα αυτό, ξαναέστησε το website του από την αρχή και έφτιαξε και αυτό εδώ:


Ω, ναι, ένα ολοκαίνουριο τεύχος του περιοδικού του, το υπ' αριθμόν 32 (καλά πάει και μ' αυτό). Και μάλιστα, επειδή αυτή τη φορά το περιοδικό θα κυκλοφορήσει και σε έντυπη μορφή, αύξησε τις σελίδες του στις 64, προσφέροντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα Spectrumικής νιρβάνας για τους μύστες του γομολάστιχα και των απογόνων του.

Έτσι λοιπόν, αν ανήκετε στην τελευταία κατηγορία, μη διστάσετε να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί και να κατεβάσετε το 32ο τεύχος του περιοδικού του Paul από εδώ. Τα προηγούμενα τεύχη θα τα βρείτε εδώ. Εννοείται ότι όλα είναι δωρεάν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.