Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

The Spectrum Show επεισόδιο 102

Συνεπής στο ραντεβού του - όχι με την ιστορία, αλλά - με τους ανά τον κόσμο ZX Spectrum lovers, ο Paul Jenkinson ανέβασε το Σάββατο που μας πέρασε το νέο επεισόδιο του The Spectrum Show, το 102ο (ναι, σωστά διαβάσατε, εκατόν-δύο).

Έχοντας ανεβάσει τον πήχη σε δυσθεώρητα ύψη με το επεισόδιο 101, το νέο υλικό αφήνει μια κάπως πικρή γεύση, καθώς αναλώνεται σε ένα μεγάλο μέρος με την παρουσίαση παιχνιδιών με θέμα το golf (!), τα οποία μπορεί να είναι από μέτρια μέχρι και λόγος να απαρνηθεί κάποιος τον Spectrum του. Χαρά στο κουράγιο και την υπομονή του Paul, μόνο αυτό έχω να πω.

Το πλέον ενδιαφέρον κομμάτι του νέου επεισοδίου είναι αναμφίβολα το ZX Spectrum Next part, που, ειδικά για εμάς τους κατόχους της τελευταίας δημιουργίας του Rick Dickinson, η θέασή του θυμίζει εποχές που ψάχναμε στα περίπτερα το Pixel!

Anyway, μπορείτε να παρακολουθήσετε το 102ο επεισόδιο του The Spectrum Show στο video που ακολουθεί. Και αν θέλετε ρίξτε μια ματιά και στα περιοδικά που έχει φτιάξει ο Paul, όλα σε .PDF και δωρεάν, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.