Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Ο C64 είναι εδώ! - μέρος τέταρτο με κάτι ακόμα!

Αλλά όχι από εμένα. Nope. Χριστούγεννα είναι, TheC64 ΔΕΝ έχω στην κατοχή μου (τουλάχιστον, όχι ακόμα), οπότε τι περιμένετε;

Τι άλλο από ένα ακόμα βίντεο θα έλεγα εγώ, ένα αρκετά πιο εξειδικευμένο, ένα πολύ περισσότερο in depth, και ένα που να απαντάει σε πολύ πιο "ψαγμένα" ερωτήματα από το αν μπορεί ο TheC64 να τρέξει το Commando (hint: ναι, μπορεί!).


'Ενα βίντεο από έναν άνθρωπο που έχει όλη την όρεξη να δοκιμάσει assembly, cartridges (images από αυτά, για να είμαστε ακριβείς), REU, και ο οποίος υπήρξε ένας εκ των συντελεστών του C64 DTV. Και, ο οποίος, όντας χρήστης Commodore 64 από... πάντα και κάτοχος πολλών 64άρηδων μας απαντάει στο καίριο ερώτημα: αξίζει να αγοράσει τον TheC64 κάποιος που έχει ήδη στην κατοχή του πραγματικό ή πραγματικούς 64άρηδες; (hint #2: ναι!).

Και, τέλος, ένα βίντεο που δοκιμάζει το αγαπημένο μας Santron στα 60Hz του TheC64 (σεταρισμένου σε NTSC). Δείτε το προσεκτικά, έχει πολύ ενδιαφέρον σας λέω...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.