Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Retro Planet 23; Ω, ναι, γλυκά μου!

Όχι, δεν κυκλοφόρησε ακόμα. Εκκρεμούν μερικές τελικές πινελιές και πάμε για εκτύπωση. Μετά την καθυστέρηση του προηγούμενου, 22ου τεύχους, το Retro Planet Νο. 23 φτιάχτηκε σε χρόνο ρεκόρ, παρόλο που μας έτυχαν διάφορες αναποδιές. Δεν πειράζει όμως, είμαστε καλά τώρα και προχωράμε.

Καθώς λοιπόν μετράμε τις μέρες αντίστροφα για την κυκλοφορία του νέου τεύχους του Retro Planet, σας αφήνω συντροφιά με το εξώφυλλο του τεύχους. Και, αν η φωτογραφία του Apple IIe σας φέρνει κάτι στο μυαλό αυτό συμβαίνει επειδή είναι έργο του καλού μας φίλου Αντώνη "Antnik" (δείτε εδώ τις δουλειές του), ο οποίος είχε φωτογραφήσει επίσης και τα θέματα των εξωφύλλων των τευχών 9, 11 και 14 (ελπίζω να μην ξέχασα κάποιο).

Όπως καταλαβαίνετε, θέμα κεντρικό αλλά και της στήλης 8 Magic bits θα είναι ο εμβληματικός Apple II, ο υπολογιστής που καθιέρωσε και καταξίωσε την Καλιφορνέζικη εταιρία στις συνειδήσεις των αγοραστών πολύ πριν τα iMacs, τα iPhones και τα iPads. Για τα υπόλοιπα δεν θα σας πούμε τίποτα περισσότερο προς το παρόν, καθώς θα αναφερθούμε εκτενέστερα στην ύλη του νέου τεύχους μόλις αυτό κυκλοφορήσει. Till then...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.