Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ZX Spectrum Next: ξεκινάει η μαζική παραγωγή!

Ο Henrique Olifiers έχει στείλει αρκετά emails τον τελευταίο καιρό σε όλους εμάς τους backers του Kickstarter campaign για τον ZX Spectrum Next, αλλά δεν θεώρησα σκόπιμο να σας ενημερώσω, γιατί όλα ήταν του στυλ "το πληκτρολόγιο προχωράει", "το πληκτρολόγιο ολοκληρώνεται", "καθυστερήσεις με το πληκτρολόγιο" και άλλα τέτοια ωραία. Σαν ένα σύγχρονο γεφύρι της Άρτας ένα πράγμα αυτό το πληκτρολόγιο του Next, που το πρωί το φτιάχνουνε και το βράδυ ξαναχαλάει. Τι τα πλήκτρα, τι τα υλικά, τι οι μεμβράνες, τα προβλήματα δεν είχαν τελειωμό την ίδια ώρα που όλο το υπόλοιπο μηχάνημα είχε σχεδόν ολοκληρωθεί.

Πλέον όμως, έχουμε καλά νέα: τα πρωτότυπα πληκτρολόγια ετοιμάστηκαν και δοκιμάστηκαν με το υπόλοιπο case και πέρα από κάποιες απειροελάχιστες διορθώσεις που απαιτούνται οι οποίες (μάλλον) την ώρα αυτή έχουν ήδη γίνει, τα πάντα είναι έτοιμα. Πράγμα που σημαίνει ότι ναι, είτε το πιστεύετε είτε όχι, έφτασε η ώρα που πλέον cases και πληκτρολόγια μπαίνουν σε μαζική παραγωγή!

Επειδή λοιπόν η μεγάλη ώρα πλησιάζει, ο Phil Candy από την Dickinson Associates φρόντισε να μας "φτιάξει" λίγο περισσότερο, στέλνοντας μερικές φωτογραφίες από πρωτότυπο που έχει στα χέρια του. Απολαύστε τον πραγματικό ZX Spectrum Next λοιπόν, μέσα από τις φωτογραφίες του Phil:







Τέλος να σας πληροφορήσω ότι ο Mike Cadwallader δημιούργησε ένα portal στο οποίο φιλοδοξεί να συγκεντρώσει όλα τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν ή ετοιμάζονται για τον ZX Spectrum Next. Μπορείτε να το επισκεφθείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.