Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

We Are All Connected - Demo για Commodore 64

Σε κάποια θέματα/τομείς μπορείς με σχετική ασφάλεια να πεις "τα έχω δει όλα". Στα demos όμως, και δη σε αυτά του Commodore 64, αυτό, απλά, δεν παίζει. Δεν μπορείς ποτέ να εφησυχάσεις γιατί σίγουρα, αργά ή γρήγορα, θα βρεις μπροστά σου ένα ακόμα demo που θα σε αφήσει παγωτό. Μια τέτοια περίπτωση (ίσως η επιτομή της) είναι και το We Are All Connected που αποτελεί προϊόν συνεργασίας των Fairlight, Prosonix και Offence.


Θα το γράψω όσο πιο απλά γίνεται: εμένα προσωπικά το We Are All Connected όχι απλά με εντυπωσίασε, αλλά μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι το καλύτερο demo που έχω δει ποτέ μου σε Commodore 64! Και αυτό είναι σαφώς πολύ μεγάλη κουβέντα. Αλλά τι άλλο μπορεί κανείς να πει για ένα demo που διαθέτει τεχνική αρτιότητα, απαράμιλλη αισθητική, μουσική εμπνευσμένη από κλασικά tunes του παρελθόντος και, το κυριότερο, πραγματικά φρέσκες ιδέες; Γιατί, πώς αλλιώς μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει για παράδειγμα τον τυφώνα και τις ιπτάμενες αγελάδες ας πούμε;


Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να προσθέσω φυσικά και τη διάρκεια: το We Are All Connected διαρκεί περί τα 16 λεπτά (!) και απλώνεται σε 3 πλευρές δισκέτας του 64άρη. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Datastorm 2014 και, φυσικά, κατέλαβε την 1η θέση. Τίποτα άλλο - κατεβάστε το από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.