Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Ο χαμαιλέοντας εξαφανίστηκε!

Πιθανόν να θυμάστε την περίπτωση του Coleco Chameleon, πρώην Retro VGS, που παρουσιάστηκε στο κοινό στο New York Toy Fair περίπου πριν από ένα μήνα: είχα γράψει για το θέμα εδώ. Από τότε, οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες, αλλά όχι (δυστυχώς) προς την θετική κατεύθυνση. Τι συνέβη;


Καταρχάς, μετά την προσεκτική εξέταση ενός διαφανούς πρωτοτύπου του Coleco Chameleon κάποια μέλη του AtariAge κατόρθωσαν να εντοπίσουν μια κάρτα DVR capture Hicap50B CCT, η οποία ήταν στη θέση του υποτιθέμενου motherboard του πρωτότυπου! Σα να μην έφτανε αυτό, η Coleco ανακοίνωσε ότι αποσύρρεται από το project, λόγω του ότι οι άνθρωποι πίσω από το Retro VGS είπαν ότι στην παρούσα φάση δεν έχουν προχωρήσει τόσο πολύ ώστε να έχουν κάτι προς επίδειξη (παρά την επίδειξη στο Toy Fair τον Φεβρουάριο!). Πολλοί άρχισαν να υποπτεύονται ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε και τελικά, σήμερα, ήρθε να τους επιβεβαιώσει η πτώση του site του Retro VGS και η διαγραφή της σελίδας του από το Facebook! Απ' ότι φαίνεται, το Retro VGS ή Coleco Chameleon θα κατακτήσει περίοπτη θέση στη Μεγάλη Βίβλο των Vaporwares!(Πηγή: Vintage Is The New Old).
Hicap50B CCTV DVR capture card

2 σχόλια:

  1. Κοίτα να δεις τι σκέφτηκε ο ανθρώπινος νους ! Οι τύποι είναι απίθανοι ! Πως σκέφτηκαν να διασύρουν έτσι το όνομα της COLECO μόνο αυτοί ξέρουν !!! LOL !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι ναι μεν κάποτε ξεκίνησαν με καλές προθέσεις αλλά στην πορεία... άστα, τι να λέμε τώρα, είδαμε τι έγινε στην πορεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.