Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

The Spectrum Show επεισόδιο 142

Την ίδια ώρα που παρακολουθούσα τις φιλότιμες μεν, μάταιες δε προσπάθειες του Εγγλέζου Paul Jenkinson να κάνει το Opus Discovery να δουλέψει σωστά με τον ZX Spectrum, η εθνική ομάδα της χώρας του δημιουργού του The Spectrum Show έχανε 1-0 από τη Σλοβακία στα πλαίσια του Euro 2024. Άσχημη μέρα για την Αγγλία, θα μπορούσε να πει κάποιος. Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον...

Στο 142ο επεισόδιο του The Spectrum Show, πέρα από τη δοκιμή του Opus Discovery - η οποία δεν πήγε και πολύ καλά όπως ήδη σας ανέφερα - ο Paul δοκιμάζει κάποια (παλιά και νέα) παιχνίδια στον Spectrum του και κλείνει το βίντεο με κάτι σύντομο, αλλά αρκετά ενδιαφέρον: πληκτρολογεί ένα μικρό type in game, το δοκιμάζει, εντοπίζει σημεία που χρήζουν βελτίωσης και τελικά, με μερικές καίριες παρεμβάσεις το μεταμορφώνει κυριολεκτικά. Τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με το αισθητικό κομμάτι. Είναι εντυπωσιακό το ότι μετά από τόσα χρόνια ο συμπαθής κύριος Jenkinson συνεχίζει να βρίσκει έξυπνες ιδέες προκειμένου να προσθέτει φρέσκο περιεχόμενο στα videos του. Διότι εντάξει, αν το σκεφτεί κανείς, με 142 επεισόδια ο άνθρωπος έχει φτιάξει μέχρι στιγμής χοντρικά 70+ ώρες βίντεο γύρω από τον ZX Spectrum! Και απ' ότι φαίνεται όχι, δεν το έχει εξαντλήσει ακόμα το θέμα!

Αν και τα δικά σας μάτια πονάνε από το ποδοσφαιρικό θέαμα (!) που παρουσιάζει η Εθνική ομάδα της Αγγλίας προτείνω να κάνετε ό,τι έκανα και εγώ: δείτε το νέο βιντεάκι του Paul!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.