Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

The Spectrum Show επεισόδιο 113

Ορίστε, κι εκεί που δεν της φαινόταν τελικά η χτεσινή μέρα είχε τις νέες κυκλοφορίες της: πρώτα το 34ο τεύχος του Retro Planet (που μας επέτρεψε επιτέλους να βάλουμε και επίσημα πλώρη για το 35ο) και στη συνέχεια το νέο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Paul Jenkinson, του περίφημου The Spectrum Show.

Ευτυχώς δηλαδή για να έχω και κάτι να γράψω, γιατί ώρες-ώρες τον τελευταίο καιρό νιώθω σα να μην υπάρχει το παραμικρό που να αξίζει να του αφιερώσω κάποια ώρες και μερικές αράδες. Προφανώς και αυτό δεν ισχύει και το θέμα εντοπίζεται σε μένα και όχι στην retro επικαιρότητα και στα retro τεκταινόμενα, αλλά να, όπως και όλοι κάποιες στιγμές θέλω να λέω και καμιά φτηνή δικαιολογία στον εαυτό μου μπας και την πιστέψει ο αφελής!

Ας επανέλθουμε όμως στην αφορμή της σημερινής ανάρτησης που δεν είναι άλλη από το 113ο επεισόδιο του The Spectrum Show: είναι προφανές ότι ο Paul Jenkinson διαθέτει τέτοια στοχοπροσήλωση που αν ήταν αθλητής θα τον έτρεμε ο Michael Jordan! Βρέξει-χιονίσει αυτός εκεί, στις επάλξεις, να ταΐζει τους ανά την γη λάτρεις του ZX Spectrum με την δική του, προσεκτικά επιμελημένη (νοητική) τροφή και να θυμίζει σε όλους μας ότι τελικά ο γομολάστιχας ήταν κάτι πολύ παραπάνω από ένας φτηνιάρικος home computer.

Πέρα από το νέο επεισόδιο του Show, ο Paul ετοίμασε και ένα ακόμα τεύχος του περιοδικού του, το υπ' αριθμόν 34, το οποίο και μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ. Το ότι η κυκλοφορία του τελευταίου συνέπεσε με την κυκλοφορία του - επίσης - 34ου τεύχους του Retro Planet μονάχα ως σατανική σύμπτωση μπορεί να εκληφθεί, αλλά παρόλα αυτά τσεπώνουμε ένα σκόρδο, σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας, φτύνουμε τον κόρφο μας, πιάνουμε κόκκινο και πάμε παρακάτω σφυρίζοντας τάχα μου ανέμελα σα να μην το πήραμε χαμπάρι...

Α, ναι, το 113ο επεισόδιο του The Spectrum Show που λέγαμε. Ορίστε, μη φωνάζετε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.