Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

The ZX Spectrum Show επεισόδιο 78

Καθόμαστε εμείς η παρέα που συνεργάζεται για να κυκλοφορεί το Retro Planet τακτικά κάθε 3 μήνες και καμαρώνουμε σαν τα κοκόρια - και μπράβο μας, εδώ που τα λέμε, δεν είναι και μικρό πράγμα. Τότε όμως τι θα πρέπει να κάνει ο Paul Jenkinson; Ελάτε τώρα, ξέρετε για ποιον σας μιλάω: για τον κύριο αυτό που ανά μήνα φτιάχνει και κυκλοφορεί καινούριο επεισόδιο του The Spectrum Show (μαζί και με το αντίστοιχο τεύχος του περιοδικού του!), που ανά 3-6 μήνες κυκλοφορεί νέα παιχνίδια και που κάθε τόσο και λιγάκι φτιάχνει και μια σειρά videos με μαθήματα για δημιουργία παιχνιδιών! Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει και κάτι ακόμα που μου διαφεύγει, αλλά την πήρατε την ιδέα...

Ο αγαπητός Paul λοιπόν ανέβασε στο Youtube πριν από δύο ημέρες το νέο επεισόδιο του The Spectrum Show, το 78ο και πλέον είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενο και ορατό το ενδεχόμενο να τα... εκατοστήσει. Μακάρι, λέω εγώ γιατί ο άνθρωπος είναι δημιουργικότατος και όποιο κι αν είναι το αντικείμενο με το οποίο καταπιάνεται τα καταφέρνει πάντα εξαιρετικά.

Στο νέο επεισόδιο του The Spectrum Show μπορείτε να μάθετε τα "νέα" και το Top-5 από τον Μάρτιο του 1989, να δείτε παρουσιάσεις των Doomsday Castle, Thrust, Mighty Final Fight και Phasorchase καθώς και δοκιμή του Genius Mouse - όλα για ZX Spectrum, φυσικά. Θα μπορέσετε επίσης να απολαύσετε κάποια νέα demos καθώς και μια κουβεντούλα του Paul με τον Geoff για τα πιο... εθιστικά παιχνίδια. Την πήρατε την ιδέα λοιπόν, το βίντεο ακολουθεί παρακάτω. Και κάντε κι ένα subscribe στον άνθρωπο, μην περιμένετε να σας ενημερώνω εγώ κάθε φορά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.