Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

The Spectrum Show επεισόδιο 74

Ο Paul Jenkinson είναι και πάλι εδώ, με ένα ακόμη επεισόδιο του The Spectrum Show, αυτή τη φορά με το υπ' αριθμόν 74 (να τα χιλιάσει!).


Νέα, reviews παιχνιδιών, κουβεντούλα με τον Geoff και δοκιμή ενός ομολογουμένως ιδιαίτερα σπάνιου περιφερειακού με την εξέχουσα ονομασία... Sweet Talker!

Βέβαια, όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, ο Paul ασχολείται με διάφορα πράγματα - όλα σχετικά με τον ZX Spectrum. Έτσι, διατίθεται πλέον και το νέο τεύχος του περιοδικού του, που μπορείτε να το κατεβάσετε για να το απολαύσετε από εδώ.

Αλλά δεν είναι μονάχα το περιοδικό: ο Paul, εδώ και πολλά-πολλά χρόνια φτιάχνει και - ομολογουμένως αξιόλογα - παιχνίδια για διάφορα formats (φυσικά την μερίδα του λέοντος κατέχει ο Spectrum, ποιον κοροϊδεύουμε τώρα;). Μπορείτε να τα δείτε εδώ και να τα κατεβάσετε. Πιστέψτε με, τα περισσότερα εξ' αυτών αξίζουν και με το παραπάνω και θα σας χαρίσουν πολλές ώρες χαλάρωσης και ευχάριστης ενασχόλησης που θα συμπληρώσει ιδανικά την καλοκαιρινή ραστώνη τώρα που τελειώνει και το παγκόσμιο κύπελλο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.