Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Το Genius Into The Toy Warehouses κυκλοφόρησε ΚΑΙ για Commodore Plus/4!

Στις 29 Δεκεμβρίου σας είχα ενημερώσει για το port του Genius Into The Toy Warehouses για τον Commodore 64 από τον ίδιο τον Daniele Liverani. Σχεδόν 2 εβδομάδες αργότερα, ο πολυπράγμων δημιουργός μας εκπλήσσει ευχάριστα για μία ακόμη φορά, καθώς μόλις ανακοίνωσε την μεταφορά του παιχνιδιού του και στον Commodore Plus/4!


Πράγματι, είναι πλέον προφανές ότι ο εξ Ιταλίας ορμώμενος rock συνθέτης, μουσικός και προγραμματιστής παίζει την assembly των MOS 6502/6510/8501 στα δάχτυλα, καθώς ο χρόνος που μεσολαβεί από port σε port είναι πρακτικά ελάχιστος! Έτσι όπως πάει δηλαδή τι θα ακολουθήσει; Μεταφορά και σε BBC micro και Acorn Electron σε μία εβδομάδα (δεν τους αναφέρω τυχαία, έχουν τον ίδιο επεξεργαστή);

Δεν θα γράψω περισσότερα για το παιχνίδι, καθώς έχει ήδη παρουσιαστεί αναλυτικά στο 14ο τεύχος του περιοδικού Retro Planet καθώς και από το παρόν blog. Συνεπώς, αν είστε τυχερός κάτοχος ενός Commodore Plus/4 μπορείτε να κατεβάσετε και να χαρείτε το Genius Into The Toy Warehouses από εδώ. (Πηγή: Vintage Is The New Old).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.