Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Amiga Racer v.2.9

Είναι εδώ και μερικές μέρες διαθέσιμη για download η νέα έκδοση (2.9) του Amiga Racer. Όπως σας έχω ξαναγράψει, το Amiga Racer είναι ένα arcade παιχνίδι οδήγησης που παίζει σε διαβολεμένη ταχύτητα σχεδόν σε οποιοδήποτε format και έχει δανιστεί στοιχεία από κλασικά racing παιχνίδια του παρελθόντος, όπως τα Outrun, Lotus Esprit Turbo Challenge και Jaguar XJ 220.


Στην τελευταία έκδοση του παιχνιδιού το gameplay είναι ταχύτατο και διασκεδαστικό και η απόκριση στους χειρισμούς μας άμεση - δοκιμάστε να το παίξετε με ένα arcade χειριστήριο και θα με θυμηθείτε! Έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε μεταξύ 3 διαθέσιμων αυτοκινήτων, 2 διαθέσιμων tracks και 3 επιπέδων δυσκολίας. Για να απολαύσετε το παιχνίδι με όλα τα χαρακτηριστικά του ξεκλείδωτα, πρέπει να κάνετε ένα χρηματικό donation ώστε να αποκτήσετε το δικό σας keyfile. Μπορείτε να κατεβάσετε το Amiga Racer από εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.