Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

The Lands Of Zador για Commodore Plus/4

Μία ακόμα νέα κυκλοφορία έχουμε σήμερα στο πλαίσιο της Revision 2016: αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με ένα πανέμορφο και πολύχρωμο platform game για τον Commodore Plus/4 (και τον Commodore 16 με 64ΚΒ μνήμης), το The Lands Of Zador του γερμανικού group Bauknecht.


Οι Bauknecht είναι τα τελευταία χρόνια το πλέον ενεργό group στην σκηνή των Commodore 16/Plus-4, παρουσιάζοντας συχνά-πυκνά ποιοτικότατες κυκλοφορίες. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Το Majesty Of Sprites; Το Metamerism; Το Rocket Science; Το Threeve; Ό,τι και αν σας έρθει στο μυαλό ένα είναι σίγουρο: οι Bauknecht είναι συνώνυμο των ποιοτικών παραγωγών για τους υπολογιστές της σειράς TED της Commodore!


To The Lands Of Zador είναι στην ουσία ένα άτυπο sequel του Majesty Of Sprites, καθώς πρωταγωνιστεί και πάλι η Kate, πηδώντας από πλατφόρμα σε πλατφόρμα μέσα σε 8 πολύχρωμα επίπεδα. Δυστυχώς  δεν διαθέτω κάποιον υπολογιστή της σειράς TED και ο εξομοιωτής δεν έπαιζε σωστά το παιχνίδι, οπότε αδυνατώ να σας μεταφέρω εντυπώσεις πέρα από τις αρχικές οθόνες! Νομίζω πάντως ότι το The Lands Of Zador σίγουρα αξίζει να κατεβαστεί και να δοκιμαστεί από τους κατόχους Commodore Plus/4: αν μη τι άλλο, με τέτοια γραφικά θα σταματήσει το δούλεμα από τους ιδιοκτήτες Commodore 64! (Πηγή: Plus-4 World).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.