Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Στα άδυτα του εργοστασίου της Commodore στο Hong Kong

Όλοι σχεδόν έχουμε δει το Deathbed Vigil, αλλά αυτό που αντικρύσαμε ήταν άδειες αποθήκες και μεθυσμένοι (κυρίως) υπάλληλοι της Commodore. Πώς άραγε όμως να ήταν ένα εργοστάσιο της ιστορικής εταιρίας την εποχή που αυτό λειτουργούσε κανονικά; Πώς ήταν η γραμμή παραγωγής της Amiga, ας πούμε; Η Commodore είχε προσεγμένες και χλιδάτες εγκαταστάσεις ή χώρους με ντάνες από ξεκοιλιασμένα μηχανήματα που θύμιζαν το πάλαι ποτέ service της Λεωφόρου Βουλιαγμένης;


Ε, λοιπόν, το αγαπημένο σας blog σας έχει την απάντηση! Και χώροι τακτοποιημένοι, καθαροί με ακριβά μηχανήματα υπήρχαν αλλά και εργαστήρια που θύμιζαν post apocalyptic σκηνικά! Σας παραθέτω στη συνέχεια 20 φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το εργοστάσιο της Commodore στο Hong Kong το 1992, όπου μπορείτε να δείτε γραμμές παραγωγής για Amiga 600 αλλά και πολλά ακόμα μηχανήματα της σειράς Amiga. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Αμερικανό μηχανικό της Commodore Robert Baker, όταν αυτός είχε αποσπαστεί στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Hong Kong προκειμένου να οργανώσει τη γραμμή παραγωγής για τις Amiga 600. Απολαύστε λοιπόν αυτό το σπάνιο και ιστορικό φωτογραφικό υλικό! (Πηγή: Dustlayer).





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.