Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Revision 2016

Η Revision 2016 ξεκίνησε την Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 και ολοκληρώνεται σήμερα. Τι εστί Revision; Πολύ απλά, το μεγαλύτερο gathering για demosceners, με συμμετοχές και επισκέπτες από 30 χώρες!


Η Revision 2016 διοργανώνεται στο E WERK στο Saarbrucken της Γερμανίας, που βρίσκεται σχεδόν πάνω στα σύνορα με τη Γαλλία. To E WERK είναι ένας ιδιαίτερα εντυπωσιακός εκθεσιακός/συναυλιακός χώρος που είχε κατασκευαστεί αρχικά το 1908 ως εργοστάσιο μιας βιομηχανίας παραγωγής ατσαλιού και πλέον έχει μετατραπεί στον απόλυτο ίσως χώρο διεξαγωγής events που προσελκύουν πλήθη κόσμου.


Στην Revision 2016 έχουν ήδη παρουσιαστεί πολυάριθμες παραγωγές από demo groups από όλη την Ευρώπη (κυρίως) και πολλές απ' αυτές έχουν αφήσει τους θεατές (αλλά και τους συμμετέχοντες!) κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό! Θα παρουσιάσουμε κάποιες από τις παραγωγές αυτές τις επόμενες μέρες, αλλά προς το παρόν θα σας αφήσουμε με έναν νικητή: το demo για PC που ήρθε πρώτο στην κατηγορία για παραγωγές των 64Κ. Ναι, καλά διαβάσατε, ούτε 64GB, ούτε 64ΜΒ, αλλά 64ΚΒ - όση μνήμη δηλαδή διέθετε και ο Commodore 64. Καλύτερα να κάθεστε όσο το παρακολουθείτε - μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα!


2 σχόλια:

  1. Άντε και στα δικά μας !!!...αλλά που τέτοια τύχη...με την καθημερινή μιζέρια που μας έχουν ποτίσει όλοι αυτοί οι υπάνθρωποι που μας κυβερνούν / κυβέρνησαν, κάτι τέτοια events είναι πολυτέλεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο, δυστυχώς, όπως κι εσύ πολύ καλά γνωρίζεις, εδώ πέρα εκτός από οικονομική μιζέρια έχουμε και... ψυχική μιζέρια!

      Ακόμα κι αν υπήρχαν τα funds, το μεράκι, ο χρόνος και η διάθεση για να διοργανωθεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, θα του γύριζαν προκλητικά την πλάτη όσοι "ανήκουν στο αντίπαλο forum", όσοι θα θεωρούσαν ότι θίγονται τα δικά τους events από το συγκεκριμένο, όσοι θα είχαν προσωπικά με κάποιον από τους διοργανωτές ή τους συμμετέχοντες, όσοι θα πίστευαν ότι "καλή η demoscene αλλά έπρεπε να έχει παιχνίδια", όσοι θα προτιμούσαν Amstrad αντί για Commodore, όσοι, όσοι, όσοι...

      Τελικά, ψυχή δεν θα πατούσε από τους ντόπιους - μόνο όσους ξένους θα είχαμε προσκαλέσει ή θα συμμετείχαν θα έρχονταν!

      Άσε, τι να λέμε τώρα, τα έχουμε τα θέματά μας όπως και να το κάνουμε και πέρα από το οικονομικό: με καλή διάθεση, εμπιστοσύνη και φιλότιμο το οικονομικό θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε - μέχρι ενός σημείου, τουλάχιστον - ώστε να διοργανώσουμε κάτι μεγάλο και αξιόλογο. Αλλά, ειδικά η καλή διάθεση και η εμπιστοσύνη έχουν χαθεί καιρό τώρα από την ρετρο-κοινότητα... :-(

      Διαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.