Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Η εγκυκλοπαίδεια των demos!

Όλοι κατά καιρούς έχουμε παρακολουθήσει (και έχουμε μείνει με ανοιχτό το στόμα κάποιες φορές!) διάφορα demos για τα παλιά - και όχι μόνο - μηχανήματά μας, που μας δείχνουν πτυχές των δυνατοτήτων των υπολογιστών μας που ούτε καν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι υπάρχουν. Πέρα όμως από το αισθητικό κομμάτι που υπόκειται στην κρίση του καθενός, αντικειμενικά, ποια demos είναι όντως επαναστατικά; Ποια καταφέρνουν κάτι που μέχρι πρότεινος θεωρούνταν αδύνατο; Τι είναι τέλος πάντων τα bobs, οι megascrollers, τα rubber cubes, οι wormholes και τα water effects;


Αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να μάθετε στην ιδιαίτερα αναλυτική και κατατοπιστική Εγκυκλοπαίδεια των Atari demos, όπου όλοι αυτοί οι όροι των demosceners εξηγούνται χρησιμοποιώντας ως παραδείγματα demos που έχουν κυκλοφορήσει για Atari ST/STE/Falcon. Ξεψαχνίστε την!


2 σχόλια:

  1. Καταπληκτικό εύρημα!
    Πραγματικά με απορρόφησε!
    Γυρίζω ξανά στη μελέτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και φίλε έχει πραγματικά ΠΟΛΛΗ μελέτη! ;-)

      Το μόνο που με χαλάει είναι ότι η σελίδα είναι κάποιες φορές πολύ "βαριά" (όταν φορτώνει data). Κατά τα άλλα... απλά εξαιρετική!

      Διαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.