Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Hessian: νέο παιχνίδι για Commodore 64

Δηλαδή, όχι και τόσο νέο, μιας και το πρώτο του preview είχε κυκλοφορήσει το 2012! Τώρα όμως είναι πλήρες, έτοιμο και σας περιμένει να το κατεβάσετε!


Το Hessian είναι ένα arcade adventure με 667 (!) οθόνες για εξερεύνηση, οπότε καταλαβαίνετε εύκολα ότι δεν θα ξεμπερδέψετε μαζί του από το πρώτο... μισάωρο! Διαθέτει αρκετά στοιχεία από παιχνίδια πιο σύγχρονα από την εποχή του 64άρη, δηλαδή ντουλάπες που πρέπει να ανοιχθούν και αντικείμενα που πρέπει να συλλεγούν, inventory με διαφορετικά αντικείμενα που χρησιμοποιούνται σε διαφορετικά σημεία, διαφορετικά όπλα, υγεία και... μπαταρία (!), σημεία στα όποια πρέπει να επιλεγεί σοφά stealth ή action δράση, 6 save slots (ναι, δεν είστε υποχρεωμένοι να το παίζετε κάθε φορά όλο από την αρχή!) και έναν πολύ έξυπνο και αποδοτικό τρόπο χειρισμού που σας επιτρέπει με τη χρήση του μονόκουμπου joystick να τρέξετε, να πηδήξετε, να πυροβολήσετε, να ανέβετε και να κατέβετε σκάλες, να μπείτε στο inventory και να επιλέξετε αλλά και να χρησιμοποιήσετε όποιο αντικείμενο θέλετε, να μαζέψετε αντικείμενα, να ανοίξετε πόρτες, να κάνετε pause ή να σώσετε το παιχνίδι σας!


Ένα άλλο θετικό στοιχείο του Hessian είναι η καλή μουσική του που ακούγεται καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού (αν και αυτή των τίτλων είναι καλύτερη), η ομαλή κίνηση, η ύπαρξη 4 επιπέδων δυσκολίας και, φυσικά, το ότι είναι δωρεάν!


Το παιχνίδι δημιούργησαν οι Covert Bitops και μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ. Have fun! (Πηγή: Indie Retro News).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.