Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Περιοδικό Atari ST Gamer

Ο Darren Doyle, εξαιρετικός graphics designer και φανατικός του Atari ST, σε συνεργασία με μερικούς ακόμη ST fans, δημιούργησε και κυκλοφόρησε το ψηφιακό περιοδικό Atari ST Gamer. Το Atari ST Gamer δεν είναι το τυπικό περιοδικό με την έννοια ότι δεν κυκλοφορεί περιοδικά, θα έλεγε κανείς ότι αποτελεί περισσότερο μία ιστορική αναδρομή/εγκυκλοπαίδια/συλλογή από reviews όλα-σε-ένα, καθώς κυκλοφόρησαν 2 μόνο τεύχη του περιοδικού και, απ' όσο ανακοίνωσε ο Darren, δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει άλλο λόγω του χρόνου, της προσπάθειας και των συνεργασιών που απαιτούνται για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο (πιστέψτε με, είναι απολύτως σωστά τα όσα λέει: η εμπειρία με το Retro Planet αυτό έχει δείξει, άσχετα αν εμείς δεν μασάμε!).


Ακόμα κι έτσι, με 2 μόνο τεύχη, η δουλειά που έχει γίνει, από γραφιστική άποψη τουλάχιστον είναι κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς από τις φωτογραφίες που παραθέτω.




Το Atari ST Gamer δεν διατίθεται δωρεάν: μπορείτε να το αγοράσετε με 3,5 λίρες Αγγλίας (το πρώτο τεύχος) και 3,99 λίρες Αγγλίας (το δεύτερο τεύχος) από το επίσημο site tου. Δυστυχώς - και είναι πράγματι κρίμα για μια τόσο καλή δουλειά - δεν υπάρχει η δυνατότητα να αγοραστεί σε έντυπη μορφή. Such a shame...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.