Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Drone

Είναι ωραίο καθώς περιφέρεσαι σαν την άδικη κατάρα στα σκοτεινά μονοπάτια του διαδικτύου να συναντάς πράγματα που σε εντυπωσιάζουν - λες μέσα σου "να, δεν έχανα άδικα την ώρα μου" (κι ας έχεις κλείσει 2 μερόνυχτα με τη μούρη κολλημένη στην οθόνη, κάνοντας μόνο τις απαραίτητες διακοπές για την εκπλήρωση των βιολογικών σου αναγκών). Μπορεί αυτά τα πράγματα να είναι οτιδήποτε: ειδήσεις, κάποια πληροφορία που δε γνώριζες, κάποια όμορφη φωτογραφία ενός εξωτικού μέρους που δεν ήξερες καν ότι υπάρχει γιατί δεν έχεις βγει ποτέ έξω απ' τα σύνορα του Παγκρατίου (και γιατί να το κάνεις, άλλωστε;), παιχνίδια, videos, demos, οτιδήποτε.

Έτσι κι εγώ πριν λίγο, πέτυχα εντελώς κατά τύχη ένα πολύ καλό demo για τον Atari STE (καταραμένε blitter!) με αισθητική που φέρνει πολύ σε video του Marilyn Manson. Είναι δημιουργία του crew Dead Hackers Society και λέω να το αφιερώσω στα παιδιά του Vintage Computers Society (την πιάσατε την ειρωνία, έτσι;). Απολαύστε το...



2 σχόλια:

  1. Το Drone ανήκει σε αυτή τη νέα φουρνιά των Atari demos που κάνουν απαραίτητη την αγορά ενός Ultrsatan! Αν το τρέχετε με HDDRIVER και έχετε πρόβλημα στην εισαγωγή, ελέγξτε στα settings αν έχετε μαρκάρει το "fast asci"! Χωρίς αυτό ενεργοποιημένο θα έχετε προβλήματα και σε πολλά από τα τελευταία demos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε φίλε, αυτό έψαχνα: άρα χρειάζεται ultrasatan + HDDRIVER + fast asci στα settings. Και αναρωτιόμασταν γιατί δε μας έτρεσχε το Sea Of Color...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.