Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Τα καλύτερα tunes του Commodore 64 #3 - Suicide Express

Να 'μαστε και πάλι!

Πραγματικά, η ενημέρωση της παρούσας στήλης με ικανοποιεί ιδιαίτερα, καθώς μου δίνεται η ευκαιρία να ξανακούσω όλα αυτά τα killer tunes που είχαν μετατρέψει τον Commodore 64 στην απόλυτη τεχνολογική ονείρωξη του κάθε κομπιουτερά και gamer εκεί, στα μέσα των 80s...

Ακριβώς από τη μέση της δεκαετίας (1985) μας έρχεται το Suicide Express από τον ένα και μοναδικό Tony Crowther (δείτε τι έχει φτιάξει και θα καταλάβετε!) βασισμένο σε ένα προηγούμενο παιχνίδι του, το Loco.

Θα μιλήσοιυμε σίγουρα για τον Tony Crowther και τα παιχνίδια του και στο μέλλον, οπότε προς το παρόν καθήστε αναπαυτικά, δυναμώστε την ένταση και απολαύστε τη μουσική του Suicide Express!


2 σχόλια:

  1. WELCOME TO SUICIDE EXPRESS !!
    Το πρώτο παιχνίδι που αγόρασα ever στον C64. Pirata tape ! LOL ! 800 δραχμές...
    Το φόρτωσα, το βαρέθηκα γρήγορα, έλιωσα την κασέτα ΜΟΝΟ για την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ μουσική !
    Ήταν η "πρώτη μου φορά" που άκουσα αυτήν την "ουράνια μελωδία" που έβγαινε από τα σπλάχνα του 6581...η πρώτη φορά και μοναδική !

    Well Done dony !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'σαι καλά βρε Γιώργο! Κι εγώ τα ίδια, το παιχνίδι δεν μου άρεσε πολύ (βασικά ήταν σαν το Loco αλλά πολύ πιο γρήγορο και πιο δύσκολο!) αλλά αυτό το "Welcome to Suicide Express" και μετά το SID να δίνει τα ρέστα του... ε, ναι, ο 64άρης έχει παιχνίδια που τα βάζεις για τη μουσική τους και μόνο, τι να λέμε τώρα...

      Διαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.