Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

The Spectrum Show επεισόδιο Νο. 48

"Ανέβηκε" πριν από 2 εβδομάδες περίπου στο youtube το 48ο επεισόδιο του "The Spectrum Show".


Τι εστί The Spectrum Show; Είναι μια σειρά από videos του Paul Jenkinson με αντικείμενο - τι άλλο; - τον ZX Spectrum. Οτιδήποτε έχει σχέση με τον Spectrum, ιστορία, software, hardware, συγκριτικά tests, παρουσιάσεις νέων προϊόντων και ιστορικών software houses, reviews παλαιών και νέων παιχνιδιών είναι όλα εδώ, σε μια ιδιαίτερα προσεγμένη παρουσίαση, με μετρημένο χιούμορ και εξαιρετική και ευκολονόητη αφήγηση. Πραγματικά, κάποιες φορές τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν την εκτίμηση που νιώθω για άτομα όπως ο Paul Jenkinson που μπαίνουν σε όλον αυτόν τον κόπο για να φτιάξουν αφιλοκερδώς κάτι τόσο αξιόλογο που προορίζεται για ένα κοινό που είναι, όπως και να το κάνουμε, περιορισμένο. Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο μάλιστα της όλης ιστορίας είναι το γεγονός ότι το The Spectrum Show όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται σε ποιότητα και μεγαλώνει σε διάρκεια!

Το The Spectrum Show είναι το απόλυτο must για όλους τους Speccy lovers εκεί έξω - και όχι μόνο, θα έλεγα, καθώς πιστεύω ότι παρουσιάζει ενδιαφέρον για τον κάθε πραγματικό ρέκτη του retro computing. Δείτε το τελευταίο επεισόδιο λοιπόν για να πάρετε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται, και μετά πάρτε τα απ' την αρχή, ξεκινώντας από το πρώτο επεισόδιο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.