Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Η κοπή βασιλόπιτας του Vintage Computers Society

Το απόγευμα προς βραδάκι της 22ας Φεβρουαρίου έλαβε χώρα η κοπή της βασιλόπιτας του Vintage Computers Society στο χώρο του ενός και μοναδικού Superfly Cafe. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν "όλοι οι καλοί χωράνε" και οι απουσίες που είχαμε ήταν ελάχιστες και απολύτως δικαιολογημένες.

Όλος ο θίασος επί σκηνής! Από αριστερά προς τα δεξιά: Athensnet, Dimfil, Mike, Rom, Maletoth, Scientist, Other_Reality, Vaggi6128, Dony, TheSpace, Npanag
Πριν, μετά και... κατά τη διάρκεια της κοπής έγιναν δεκάδες ενδιαφέρουσες συζητήσεις για τα αγαπημένα μας retro μηχανάκια, το μέλλον της Amiga (κλασική πονεμένη ιστορία!), για τα add-ons του Commodore 64 και του Spectrum και, γενικά, υπήρξε μια πολύ ωραία και κεφάτη ατμόσφαιρα - κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι μπύρες και τα ουίσκι μπορεί και να βοήθησαν σε αυτό...

Η (πεντανόστιμη) πίτα ήταν "εφοδιασμένη" με 2 τυχερά φλουριά, που χάρισαν σε αυτούς που τα κέρδισαν ένα CMS arcade controller και το 9ο τεύχος του Pixel. Πάντα τέτοια, παιδιά!

Να σημειωθεί ότι το Vintage Computers Society είναι ένα club φίλων του retro computing που λειτουργεί στο Παγκράτι εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. "Πατέρες" του VCS είναι οι Βαγγέλης Κ. (vaggi6128) και Κώστας Χ. (dinohatzi) οι οποίοι είναι υπεύθυνοι και τη διοργάνωση της κοπής της πίτας, καθώς και τα δώρα. Σας ευχαριστούμε!

Athensnet με Dimfil

Dinohatzi, Scientist, Rom, γερανός!

Dimfil και Mike υποστηρίζουν τα επιχειρήματά τους με χειρονομίες!

"Αφού το ξέρεις, πάλι θα μας κάψεις τη φωτογραφία!"

"Να, κοίτα, δεν την έκαψα!"

Μια ακόμα χρηματική συναλλαγή. Δεν πρόκειται να βρούμε ποτέ την ησυχία μας μ' αυτούς τους δύο!

Τραπέζι με ποτήρια. Που, βασικά, το τραπέζι είναι μια "γυάλα Subbuteo"

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια...

"Κάτσε ρε π....η μου, πού το έβαλα το φλουρί;"

"Χμ... Ας την κόψω εγώ για να είμαστε σίγουροι!"

Απίστευτο! Κέρδισε!

"Ποιος τόλμησε να αμφισβητήσει τη διαφάνεια της διαδικασίας;"

Ναι, ο υποφαινόμενος είναι ο μόνος που θυμάται τον Spectravideo 728!

Ο mega-χορηγός (κέντρο) με τους δύο τυχερούς νικητές

"Πωπω, ρε φίλε, ο Spectravideo τα σπάει!"

Μάλλον εδώ είναι όλοι, τελικά! Athensnet, Dimfil, Rom, Scientist, Vaggi6128, Maletoth, Other_reality, Dony, Mike, TheSpace, Npanag, DinohatziΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.