Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

The Spectrum Show επεισόδιο 59

Ο Paul Jenkinson, μην καταλαβαίνοντας από κούλουμα κι άλλα τέτοια ωραία, επέστρεψε δριμύτερος: όχι μόνο νέο επεισόδιο του The Spectrum Show (το 59ο, παρακαλώ!) αλλά και νέο τεύχος στο περιοδικό του (The Spectrum Show Magazine), το 15ο, το οποίο και μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.

Στο 59ο επεισόδιο του The Spectrum Show μπορείτε να παρακολουθήσετε τα νέα από τον Οκτώβριο του 1987 (όχι και τόσο "νέα", στ' αλήθεια), παρουσίαση του K-Mouse Interface που επιτρέπει - τι άλλο; - τη σύνδεση και τον έλεγχο του ZX Spectrum σας μέσω ποντικιού, reviews των Gauntlet, Pitfall II, Wanted! Monty Mole, και Sam Mallard - The Case Of The Missing Swan (για το οποίο σας είχα γράψει παλαιότερα σε αυτή και αυτή την ανάρτηση). Στα πλαίσια της παρουσίασης "πειραγμένων" εκδόσεων του Jet Set Willy παρουσιάζεται το πολύ καλό ZX Heroes, ενώ, από παιχνίδια για τον 16άρη ZX Spectrum μπορούμε να παρακολουθήσουμε την παρουσίαση του 3D Tunnel. Για το τέλος, ο Paul μας κράτησε μια τράπουλα με home computers - ξέρετε, στο στυλ αυτών που παίζαμε μικροί, με το "Υπερατού"!

Δείτε το The Spectrum Show λοιπόν και κάντε κι ένα like στο video: ο Paul Jenkinson κάνει τόσα για μας χωρίς να ζητάει τίποτα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.