Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Neon demo για τον Commodore 64

Το Neon είναι η νέα παραγωγή του group Triad που παρουσιάστηκε στο demoparty Datastorm 2017 που έλαβε χώρα μεταξύ 10-12 Φεβρουαρίου (το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, δηλαδή) στο πανέμορφο Gothenburg της Σουηδίας.

Παρουσιάστηκαν αρκετές αξιόλογες παραγωγές σε διάφορες κατηγορίες στα πλαίσια του Datastorm 2017 - το πιθανότερο είναι ότι κάποιες απ' αυτές θα τις δούμε τις επόμενες μέρες. Στην κατηγορία πάντως με τα demos για Commodore 64 το Neon θριάμβευσε, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση!


Αν και δεν διαθέτει κάποιο part που θα σας... ρίξει απ' την καρέκλα σας (!) όπως κάποια άλλα demos για τον 64άρη που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, το Neon έχει ωραία γραφικά, καλή μουσική, καλοφτιαγμένα εφέ (που πάντως μάλλον τα έχετε ξαναδεί σε άλλα demos) και, το κυριότερο, θυμίζει αρκετά oldschool 80's παραγωγές στον αισθητικό τομέα, αφήνοντας μια γλυκιά αίσθηση νοσταλγίας.

Τα πολλά λόγια πάντως είναι φτώχεια όταν έχουμε video, οπότε...


Φυσικά, σε περίπτωση που διαθέτετε τα μέσα είναι πάντα καλύτερο να δείτε το demo σε έναν πραγματικό Commodore 64. Αν ανήκετε στους τυχερούς, κατεβάστε το από εδώ και χαρείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.