Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Amicap 2020

Το ξέρετε το Amicamp, έτσι; Ναι, είναι η περίφημη εκδήλωση με αντικείμενο (κυρίως) τις nextgen Amigas, που έχει δημιουργήσει παράδοση στο να γνωστοποιεί την διοργάνωσή της την τελευταία στιγμή!

Εντάξει, είναι προφανές ότι αυτό το τελευταίο το έγραψα για να πειράξω τα φιλαράκια μου που το διοργανώνουν, αλλά δεν είναι και ψέματα, εδώ που τα λέμε!

Ας μην εστιάσουμε σε αυτό όμως, ας εστιάσουμε στην ίδια την διοργάνωση: όποιος επισκεφτεί το Amicamp θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά παλιές και νέες Amigas με το ανάλογο software, να μιλήσει με ανθρώπους του χώρου, να μάθει από πρώτο χέρι τι μπορεί να κάνει κάποιος εν έτει 2020 με μία nextgen Amiga και τι με μία classic, αλλά και να δει και κάποια άλλα, ίσως ασυνήθιστα μηχανήματα (όλο και κάτι φέρνουμε κάθε φορά).


Για κάποιους η κορυφαία στιγμή της διοργάνωσης είναι το τουρνουά Sensible Days, που λαμβάνει χώρα την τελευταία μέρα του Amicamp, και, ομολογουμένως δίνει μια ξεχωριστή νότα διασκέδασης, χαβαλέ και ανεμελιάς.

Προσωπικά θα πω ότι είναι η μοναδική έκθεση/διοργάνωση τέτοιου είδους στην οποία συμμετέχω ανελλιπώς από την πρώτη στιγμή: δεν είναι τόσο το ότι με συγκινεί το αντικείμενο (εννοείται ότι αγαπάω την Amiga αλλά αγαπάω ακόμα περισσότερο τα 8μπιτα για τους παράξενους, δικούς μου λόγους), ούτε το ότι λατρεύω το SWOS - άλλωστε, όποιος τσεκάρει τα αποτελέσματα των προηγούμενων διοργανώσεων θα διαπιστώσει ότι η άμυνά μου αποτελεί την χαρά του κάθε επιτιθέμενου, αφού μαζεύω δεκάδες "τεμάχια" σε κάθε τουρνουά. Όχι λοιπόν, δεν είναι κάτι απ' αυτά: είναι ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να δω από κοντά αγαπημένους φίλους που τους βλέπω... σε κάθε Amicamp (!) και άλλους που τους βλέπω κάπως συχνότερα. Ε, εκείνο το διήμερο συνηθίζουν να βρίσκονται όλοι εκεί, οπότε θα ήμουν τρελός να λείψω!

Α, θα έχουμε και το 27ο τεύχος του Retro Planet μαζί μας, να το πούμε κι αυτό...

Λοιπόν, ανακεφαλαιώνουμε: Amicamp 2020, όπως πάντα στο Found.ation, το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαρτίου. Be there!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.