Σάββατο 16 Απριλίου 2016

DirMaster v3.1.0

Θέλετε να δείτε τι περιέχουν τα .d64 αρχεία σας; Θέλετε να προσθέσετε αρχεία σε αυτά ή να αφαιρέσετε κάποια άλλα; Θέλετε να μεταφέρετε αρχεία από ένα image file σε ένα άλλο; Θέλετε να αποσυμπιέσετε συμπιεσμένα αρχεία από το image file ή να δείτε τις εικόνες από Koala Painter που υπάρχουν μέσα στις virtual δισκέτες σας;


Αυτά και πολλά-πολλά ακόμη μπορούν να πραγματοποιηθούν με τη χρήση του DirMaster, η έκδοση 3.1.0 του οποίου μόλις κυκλοφόρησε. Εννοείται πως η χρήση του δεν περιορίζεται σε disk image files που αφορούν μόνο τον Commodore 64, αλλά μπορείτε να διαβάσετε/γράψετε/μεταβάλλετε και επεξεργαστείτε όλους τους δημοφιλείς τύπους αρχείων δισκέτας για όλα τα 8bit μηχανήματα της Commodore. Το DirMaster είναι ένα υπερχρήσιμο εργαλείο το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ. (Πηγή: csdb).

2 σχόλια:

  1. Φοβερό εργαλείο !
    Το κάνω χρήση αρκετό καιρό , και έχει φίλε Παναγιώτη και disassembler..κατευθείαν απο το .d64

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, έτσι δείχνει! Εγώ απλά δεν το χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα γιατί, ΟΚ, τι θα τα έκανα μετά τα αρχεία που θα έφτιαχνα; Τώρα πια όμως, θα μπορώ κι εγώ να το χρησιμοποιήσω! ;-)

      Διαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.