Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Negative FX demo για Amiga 500

To Negative FX του demogroup Reality φτιάχτηκε με 2 σκοπούς: πρώτον, να τρέχει σε Amiga 500 (έτσι!) και δεύτερον, να είναι όσο πιο oldskool γίνεται!


Πραγματικά, στο μεγαλύτερο μέρος του θυμίζει παραγωγές μιας άλλης εποχής, αλλά η μουσική, η ομιλία και τα fonts και το όλο εφέ του τελευταίου μέρους του μάλλον προδίδουν την πραγματική του ηλικία! Προσοχή: δεν λέω ότι τα παραπάνω δεν είναι καλά - το αντίθετο, μάλιστα -, απλά δείχνουν και ακούγονται πιο "φρέσκα" απ' αυτά που συναντούσαμε στα demos των αρχών της δεκαετίας του '90.

Το Negative FX παρουσιάστηκε στο demoparty Datastorm 2014 όπου και κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία για τα Amiga ECS demos. Δείτε το, ειδικά το εφέ με την σφαίρα που αναπηδά στο scrolltext από dots είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό! Αν έχετε το χρόνο, τα μέσα και τη διάθεση να το δοκιμάσετε σε πραγματική Amiga, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.