Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Amibeat Vol. 1

Το βράδυ της Παρασκευής, 8 Απριλίου έλαβε χώρα το 1ο Amibeat στο Cafe Valparaiso, ένα event αφιερωμένο στα αγαπημένα tunes από 8 και 16bit μηχανήματα. Γνωστοί και φίλοι των DJs, μέλη του Vintage Computers Society, συντελεστές του Retro Planet καθώς και η παρέα που διοργανώνει το Amicamp ήταν εκεί, παρέα με πολύ κόσμο, η προσέλευση του οποίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.


Οι DJs Nick P. και Vasilis K. "γάζωναν" με τα chiptunes τους, το αλκοόλ έρεε άφθονο (αυτό πάντα βοηθάει!) και το κέφι ήταν στο peak του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ήταν μια διοργάνωση που όλοι όσοι παρευρεθήκαμε την απολαύσαμε και με το παραπάνω και η οποία απέδειξε ότι με κέφι, μεράκι και καλή διάθεση ακόμα και "νορμάλ" κόσμος μπορεί να διασκεδάσει με τα αγαπημένα computer tunes των 80s και των 90s. Συγχαρητήρια στους Νίκο και Βασίλη λοιπόν, κι εύχομαι κάποια στιγμή στο μέλλον να το επαναλάβουμε!


Τέλος, δεν θα πρέπει να παραλείψω να αναφέρω την μόνη παραφωνία της βραδιάς που ήταν η - εντελώς απρόσμενη - απουσία του τσάρου των decks, του γητευτή των αιλουροειδών, του μεγαλύτερου συλλέκτη Powermac G5, του τιμημένου τέκνου των Κυκλάδων Chris P., ο οποίος δεν κατάφερε να έρθει στην Αθήνα λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.