Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Manuals να δουν τα μάτια σας!

Πρόσφατα έπεσα πάνω σε ένα site που έχει πολύ και ποικίλο υλικό retro computing ενδιαφέροντος. Πέρα από κάποια ενδιαφέροντα άρθρα και οδηγούς το περί ου ο λόγος Retro Commodore διαθέτει μια αξιοπρόσεκτη συλλογή από scans διαφόρων manuals, κυρίως για μηχανήματα της Commodore.


Το σημαντικό είναι φυσικά όχι τα στάνταρ manuals των μηχανημάτων τα οποία και μπορούν να βρεθούν σχεδόν παντού, αλλά τα manuals των περιφερειακών. Δώστε βάση σε μερικά manuals σχετικά με την Amiga: Α520 modulator, MPS1230 printer, Action Replay II, Algor USB, Mediator PCI και πολλά, μα ΠΑΡΑ πολλά ακόμα manuals των πιο σπάνιων περιφερειακών είναι εκεί, διαθέσιμα για να τα κατεβάσετε άμεσα. Και για τον Commodore 64 όμως, η συλλογή των διαθέσιμων scans δεν πάει πίσω, αφού θα βρείτε τα εγχειρίδια των Final Cartidge, Epyx Fastload, KCS Power Cartridge, C64 Doctor, Action Replay 6 κλπ. Μπορείτε να βρείτε τα manuals για Amiga εδώ, αυτά για Commodore 64 εδώ και τα υπόλοιπα από την πλοήγηση στα menus. Καλή ανάγνωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.