Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

The Spectrum Show επεισόδιο 58

Καλώς τον κι ας άργησε! Κι εκεί που σκεφτόμουν ότι έχουμε καιρό να μάθουμε νέα για κάποιο καινούριο επεισόδιο του The Spectrum Show απ' τον Paul Jenkinson, τσουπ! σκάει το email: το 58ο επεισόδιο της σειράς είναι γεγονός, παρόλο που καθυστέρησε αρκετά (ακριβώς 2 μήνες από το προηγούμενο). Ίσως φταίει το γεγονός ότι ο Paul αποφάσισε να ξεκουραστεί τις ημέρες των γιορτών - τι παράξενες συνήθειες έχουν μερικοί άνθρωποι βρε παιδάκι μου!

Στο νέο επεισόδιο μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποιες ειδήσεις και το TOP-5 των παιχνιδιών για ZX Spectrum από τον Σεπτέμβριο του 1987, ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα στα isometric games και, ως αποτέλεσμα αυτού, ενδελεχές review του περίφημου Knight Lore της Ultimate Play The Game, μερικά ακόμα reviews από παλιά και νέα παιχνίδια (μέχρι και για 16άρη Spectrum έχει!), ένα θέμα για το - σχετικά άγνωστο - περιοδικό Games Computing καθώς και παρουσίαση ενός ιδιαίτερα αξιόλογου mod του Jet Set Willy, με τον πιασάρικο τίτλο "The Man Who Sold The World" (καμία σχέση με τον David Bowie, πάντως. Ή, έστω, με τον Kurt Cobain!).


Καλή σας διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.