Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Cybernoid CD32 Compilation

Οι ιδιοκτήτες CD32 φαίνεται πως έχουν κάποιον εκεί ψηλά που νοιάζεται ιδιαίτερα γι' αυτούς. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός ότι μετά τον Earok και τον Amigajay μας προέκυψε τώρα ένας ακόμα δημιουργός compilations για CD32! Το όνομα αυτού Hungry Horace (σας θυμίζει κάτι;) και η νέα του δημιουργία ακούει στο όνομα Cybernoid CD32 Compilation.


Το Cybernoid CD32 Compilation περιλαμβάνει τους 2 τίτλους Cybernoid που είχαν κυκλοφορήσει στο format της Amiga, ήτοι τα Cybernoid The Fighting Machine και Cybernoid II The Revenge. Ειδικά το πρώτο Cybernoid συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πλέον αγαπημένους τίτλους των 8μπιτάδων (δεν γνωρίζω εάν είναι δόκιμος ο όρος, αλλά είναι σίγουρα βολικός!) ενώ το Cybernoid II συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πλέον δύσκολα παιχνίδια, απ' αυτά που μόνο οι πραγματικοί gamers (βλέπε: δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω στη ζωή μου) κατάφερναν να τιθασεύσουν!

Ας ευχαριστήσουμε λοιπόν τον "Πεινασμένο Οράτιο" (σκοτώνει στα ελληνικά, έτσι;) για την συλλογή που μας χάρισε και ας την κατεβάσουμε από εδώ. (Πηγή: Indie Retro News).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί μετά από έλεγχο του διαχειριστή του blog προς αποφυγή spam σχολίων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.